Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

I hoppet vi lever!

Gör en trivial inledning

för vad hjälper våra önskningar,

drömmar och böner?

Vem kan stoppa det onda?

Vem kan stoppa storryssen,

inte ens Karl den Xll kunde!

Vi förtröttas men ger int upp!

Vi är drabanter om det gäller!

Men vapnet är våra knäppta

händer!




Fri vers (Fri form) av Niliboy
Läst 155 gånger
Publicerad 2022-03-06 23:32



Bookmark and Share


    Lars Gullberg
Precis så är de. Med bön kommer man långt.

Gandhi var en frihetskämpe utan att ta till våld.
2022-03-12

    Elisabeth Nilsson VIP
Bra uppmaning! Vi får inte ge upp!
2022-03-08

  Bodingen VIP
Knäppta händer mot när det knäppa händer. Med lite hjälp av Granatgeväret m/48 Carl-Gustav så kanske...
2022-03-08

  Eva Langrath VIP
Tack för de orden, jag låt vapnet vara vår knäckta händer.
2022-03-07

  Sparvögat VIP
Ja våra knäppta händer är vårt vapen, så fina ord…
2022-03-07

  Kajan VIP
Människans gemenskap är långt starkare än dårarna försök till splittring. En fin text om det sakt modiga motståndet.
2022-03-07

  Bibbi VIP
Lovsång ger Djävulen dödsstöten.
2022-03-07

  Beatriz Quevedo de Hansen VIP
Precis så! "Vapnet är våra knäppta händer" ...stark!!!
2022-03-07
  > Nästa text
< Föregående

Niliboy
Niliboy