Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


du och jag - vi har varsitt perspektiv fotot: egen bild från stranden invid i tidig vår


Frihet och perspektiv

värmen inomhus
strävar utomhus

för att värma
stöda
delge
och kännas vid

Ukraina
Ukraina har bett om internationell hjälp

vad kan du
eller jag bistå med
vi små individer i periferin
.....
tankar
dikter
texter

DU och jag!




Fri vers (Prosapoesi) av Monika A Mirsch VIP
Läst 257 gånger och applåderad av 17 personer
Publicerad 2022-03-07 02:44



Bookmark and Share


  Anya VIP
Håller med. Stor igenkänning i din starka dikt. Känner mig också hjälplös.
2022-03-15

  lila fjäderblomman VIP
Ja allt räknas, även att hålla sig positiva och sprida det. Pengar till hjälporganisationerna gör oxå skillnad! Tack för dina fina ord!
2022-03-09

    Lena Staaf VIP
Tankarna och dikterna är viktiga. Men även pengar, gärna till Läkare utan gränser.
2022-03-07

  Marita Ohlquist VIP
Bra och tankeväckande om kriget i solrosens land.
Nu krävs det goda och starka krafter så att blomman inte vissnar.
2022-03-07

  Eva Langrath VIP
Tack för dina ord, vi får hjälpa med just det vi kan.
2022-03-07

  Eva Helene VIP
Tack Monika för hopp och kämpaglöd!
2022-03-07

  Kungskobran VIP
Vi kan hjälpa med ord ord alla dessa ord
2022-03-07

  Maria Sundelin VIP
Allt räknas
Kramar
2022-03-07
  > Nästa text
< Föregående

Monika A Mirsch
Monika A Mirsch VIP