Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Yttrandefriheten och upphovsrätten vänligen respektera, vilket betyder att inget får kopieras eller trakasseras, attackeras av någon med hot, hat, rat, drev, mobbning, hot om utsatthet, emot mig för att jag som konstutövare skapar!


ett beslut att ta

BLAD ATT TA TILL

 

på en bar kvist

det händer visst

det blomma...

 

ett blad så vitt

kan bli bara ditt

inspirationen komma...

 

ett blad så grönt

se hur underbart skönt

grenarna ej mer tomma...

 

vända blad är bra

att gå vidare en da'

vandra med de fromma...

 




Fri vers (Prosapoesi) av Solstrale VIP
Läst 313 gånger
Publicerad 2022-03-07 10:24



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Solstrale
Solstrale VIP