Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Förståelse

Min saknad till dig och din personlighet är inte på något sätt något som jag tänker på varje dag.

Många bokstäver och därtill många ord staplade på varandra är heller icke något som tyder på att man har någon egentlig fördel vad gäller det täcka könet.

Vi förstår oss på demsamma lika lätt såsom vi förstår de som förstår andra under liknande omständigheter.

Broder Pher var således tämligen fundersam.

Att vara eller icke...eller vara...även om somligt föllo på hälleberget??




Fri vers av Björka
Läst 115 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2022-03-07 14:31



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Björka