Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
jag älskar tydligen att bo i flyttlådor och väskor


och så var jag på flykt igen

sagt upp mitt jobb
där jag slitit, skrattat, gråtit, svettats, plockat frukt och hälsat på kunder i 1 år

sagt upp min lgh
där jag sovit och ätit och skrattat och gråtit och dansat och knullat i 1 år

packar ner tallrikar och vinglasen i flyttlådor
köpt en resväska som är större än mitt kök
tömmer frysen och kylen fastän jag är mätt för längesen

bokat en enkelbiljett till barcelona om exakt 3 veckor
och jag vet inte riktigt vad jag håller på med
men det blir nog bra

det enda jobbiga
är att det är exakt 2,450,4 km från dig




Fri vers av elvira.V
Läst 96 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2022-03-07 20:46



Bookmark and Share


  Larz Gustafsson VIP
Östen hade det lätt.
Femton minuter från Eslöv.
2022-03-08
  > Nästa text
< Föregående

elvira.V