Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Dotterns oerhörda ensamhet/autism


Dina tårar

Hjärtats röst är du
Den allra vackraste
Min Mia min

Med min kind mot din
Stannar ljuset över våra ansikten
Tystnaden svävar bort allt fult

Jag ser dina talande tårar
De glittrar nerför mot din haka
Och min själ smärtar så

Din ensamhet är också min
Det du inte anar finns där

Jag är din mamma
Din
Egen mor

Du vackra människa
Höjer mitt värde

Jag älskar dig




Fri vers (Fri form) av Syster Evelyn
Läst 70 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2022-03-08 01:01



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Syster Evelyn
Syster Evelyn