Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

FALLNA STJÄRNOR

När vägar möttes

i vardagslunk

för livet

tändes stjärnor 

av kärlekens eld

för livet

stjärnorna föll

i längtans mörker

för livet

enträget pyr eld

i hoppets aska

för livet

vägar som möttes

i vardagslunk

för livet

 

 




Fri vers av Elisabeth Nilsson VIP
Läst 174 gånger och applåderad av 13 personer
Publicerad 2022-03-08 18:09



Bookmark and Share


  Susen VIP
Känslostark text. Vackert och berörande
2022-03-13

  Niliboy
Må stjärnorna ändå glimma kärlek och hopp för livet!
2022-03-10

  Feliaxel VIP
Berörande tänkvärt
2022-03-10

  Marita Ohlquist VIP
Fin text att läsa och begrunda.

Fastnade speciellt för
"enträget pyr eld i hoppets aska"
2022-03-09

  Beatriz Quevedo de Hansen VIP
Intensiv och känslosam dikt! Gillar upprepning "för livet"
2022-03-09

  Öknens Ros VIP
Så mycket känsla i dina ord, vackert!
2022-03-08

  ULJO
Stjärnor har fallit i miljontals år. För vår frihets skull.
2022-03-08
  > Nästa text
< Föregående

Elisabeth Nilsson VIP