Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Närvaro



En sträng i djupet
är den kärlek
vi delar
med andra gudar
och gudinnor
som lever bland oss
människor
förklädda till 
stjärnor
i en gränslös
rymd




Fri vers av Owe Öst VIP
Läst 132 gånger
Publicerad 2022-03-08 15:28



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Owe Öst
Owe Öst VIP