Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


behöver lite kärlek i stundande krig.


dagens sista himmel

Våra hjärtan kan inte
Stoppas från att åt-
Erövra det som är

Livets alla gåtor
I Egna färger &
Det som inte syns
Utanpå oss

Så många dess-
Värre färger har
Målat in oss i
Helvetet men

Himlen nu står
Du där precis
Ett paraply
Av pastell

Räddar oss
Igen på-
Minner oss
Att vi finns

Att kärlek är
Vad vi gör
Det till &

När vi ser
Strimmorna
I himlen kan
Vi säga att
Vi överlevt
Tills nu då

Vårt blodomlopp
Så lätt som en
Rosa vårvind vi
Studsar vidare
på jorden




Fri vers (Fri form) av Essisen
Läst 114 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2022-03-08 18:35



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Essisen
Essisen