Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Dorian Grey

åldrar skenar
jag hinner inte med
slut är ungdomstider

Jag med vill stanna i ett porträtt
och inte bliva stor




Fri vers av erme
Läst 122 gånger
Publicerad 2022-03-08 21:45



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

erme
erme