Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Jagar

I tusen dagar
Helt utan lagar
Är vi ute och jagar
Vi går igenom hagar
Huden som flagar
På tomma magar
Ingen som klagar
Vi rätta till våra kragar




Bunden vers (Rim) av Lidde
Läst 92 gånger
Publicerad 2022-03-08 23:04



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Lidde
Lidde