Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Allt en kan begära

Ett steg framför annat
kanske gott nog
Kanske allt en kan begära
av den som sorgen tog




Fri vers (Prosapoesi) av Lialdoh VIP
Läst 104 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2022-03-09 00:16



Bookmark and Share


  Larz Gustafsson VIP
Allt MAN kan begära.

2022-03-09
  > Nästa text
< Föregående

Lialdoh
Lialdoh VIP