Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Port Paris /6


I rummet ett staffli och en träpall, ett fönster som fyller ena väggen, skrivbord; ett svartvit fotografi som hamnat på golvet; i taket ett litet fönster som är gallerförsett och ljuset från gluggen faller på kortet: tre barn som ler mot ljuset.

Jag stänger dörren efter mig, går diagonalt över gården, genom ett högt valv och kommer ut i en gränd som ligger i skugga.
Vad ville jag, vad ville jag få svar på egentligen i Paris? Har jag inte ställt den frågan förut? I en annan tid?


©DrZappa 2022




Prosa av DrZappa VIP
Läst 123 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2022-03-09 10:42



Bookmark and Share


    Robert N
Jag tycker om den här. Detaljerna i vardagen och de stora frågorna
2022-03-09
  > Nästa text
< Föregående

DrZappa
DrZappa VIP