Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Hör upp!

En vissling är en signal
att likna vid en cymbal
som något vill berätta.
Dock inte i kyrksalen.

Den används av ett flertal
och kan vara en kanal
för att ställa tillrätta.
Som sker på fotbollsplanen

Om visslingen är ett val
man använder som tilltal
får den sådant ersätta.
Inledande samtalen.

Ja, visslingen är global,
uppmärksammandets grundval,
och lär så få fortsätta.
Utan krav på lokalen.




Bunden vers (Rim) av Nils-Ivar Lindström
Läst 76 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2022-03-09 16:11



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Nils-Ivar Lindström