Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Unity

Cat posing like dog
So much bodily wisdom
We are all the same




Bunden vers (Haiku) av Surgurkan
Läst 62 gånger
Publicerad 2022-03-09 23:08



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Surgurkan