Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Barnets vädjan till de stora myndigheterna

Det handlar inte om att mota Olle i grind

Det handlar om att riva alla grindar
som hindrar Olle att leva ett gott liv




Fri vers (Fri form) av Respons VIP
Läst 125 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2022-03-10 02:09



Bookmark and Share


  Blomma-Stjärna VIP
att mota bort kostar på
fortsätta så
ger slag på slag på slag
tills en dag
vi får lik på lik på lik




2022-03-12

    Lena Staaf VIP
Intressant sätt att vända på det ordspråket! Handlar det inte egentligen om att ta tag i problemen medan de ännu är små så att man inte behöver stå där med srora problem sedan?
2022-03-11

  Marita Ohlquist VIP
Utomordentligt bra formulerat.
2022-03-11

  Kungskobran VIP
En grind kan både skydda stänga inne och stänga ute, men grindslanten hjälper till att öppna
2022-03-10

  Monika A Mirsch VIP
Väl rutet! Tack!
2022-03-10
  > Nästa text
< Föregående

Respons
Respons VIP