Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Det här är en återpublicering från den 23/1-20. I texten refererar jag till den antika myten om Ariadne.


Vingar av hopp

Varifrån kommer du
hur länge har du färdats?
i djupet av vårt sinne
unik, som alla andra;
för att sjunga för oss
sjunga, för att ge oss hopp.

Är det sant det som sägs
att i tonerna dina
ett skimmer förnims
en tanke, glimtar
av Ariadnes tråd.




Fri vers av Olof Lagerhorn VIP
Läst 146 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2022-03-10 12:44



Bookmark and Share


  Marita Ohlquist VIP
En fin och uppmuntrande text om att inte förlora hoppet om en bättre värld.
2022-03-11

  Kajan VIP
En dikt som vaggar till ro med den inledande strofens vågliknande rytm, och kanske anar vi ledtråden till något viktigt som gått förlorat ? En dikt med ljus som skänker tröst i denna oroliga tid.
2022-03-10
  > Nästa text
< Föregående

Olof Lagerhorn
Olof Lagerhorn VIP