Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Materia och Ljus

 

 

                                         ~*~

 

 


Att vara i ljusets stråle är livgivande 


Där vilar din själ i harmoni 


Utan längtan och behov till materians överflöd 

 

 

 

                                         ~*~

                                        




Fri vers av Blått Norrsken VIP
Läst 335 gånger och applåderad av 13 personer
Publicerad 2022-03-10 21:31



Bookmark and Share


  Ninananonia VIP
Så känner jag också!
Vackra är dina ord.
Ljuset kan också komma inifrån.
:)
2022-12-09

  Peter G VIP
Livets ljus är allt vi behöver!
Fina och upplyftande ord i din dikt!
2022-03-17

  Marita Ohlquist VIP
Visdomsord av en klok kvinna.
2022-03-11

  Maria Sundelin VIP
Harmoniska ord
2022-03-11

  ULJO
Sant
2022-03-11

    ej medlem längre
Varmt och vackert
2022-03-11
  > Nästa text
< Föregående

Blått Norrsken
Blått Norrsken VIP