Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Genom tunnlar, älskade syster.

När mörker kring dig vandra,
när sorg blir din gardin,
jag tänder snällt din lampa,
jag spelar violin.

Vi vandrar genom tunnlar,
jag bär dig på min rygg,
jag tar dig fram till ljuset
där du kan vara trygg.

Du kära vackra syster
all kärlek du skall få,
din själ, din glans, din lyster
skall evigt glittra så.




Bunden vers (Rim) av Krimskramsan VIP
Läst 76 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2022-03-10 22:59



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Krimskramsan
Krimskramsan VIP