Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Elden

 

 

en liten låga flämtade tappert

vinden sökte få den att slockna

men träden bugade och skyddade den

och snart tog den fart och blev en brasa

 

den värmde människorna som satt runt den

de kunde tillaga fångsten de tagit på dagen

elden var som en gåva till människan

en gåva som sänd från himlen




Fri vers av Öknens Ros VIP
Läst 144 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2022-03-11 10:25



Bookmark and Share


  Susen VIP
Så fint skildrar du eldens gåva
2022-03-13

    Lena Staaf VIP
Fint skrivet om en av människans viktigaste upptäckter.
2022-03-12

  Kungskobran VIP
Elden fascinerar och skrämmer
2022-03-11

  ULJO
Vår kanske bästa upptäckt.
Elden
2022-03-11

  Sparvögat VIP
En underbar gåva tecknar du…
2022-03-11

  Marita Ohlquist VIP
Fin text om hoppets låga som, trots allt, brinner tydligt och klart.
2022-03-11
  > Nästa text
< Föregående

Öknens Ros
Öknens Ros VIP