Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Aldrig ska vi kriga mer

En röd vind ska komma

Ingenting är sig likt

I himlen och på jorden

Ingen minns längre orden

"Aldrig ska vi kriga mer"




Fri vers av Nicole Ildi Farkas VIP
Läst 79 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2022-03-11 16:51



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Nicole Ildi Farkas
Nicole Ildi Farkas VIP