Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


År, dagar, veckor, månader, timmar, minuter och sekunder


Jag behöver Gud/ Alltid


Alltid vill jag ha kontakt med Gud
Vi har kontakt men inte kontrakt.
Allt är av kärlek.

Jag får vila i hans famn,
Det är ju min trygga hamn.

Jag får vara trygg, medan världen brinner
Jag får göra allt han vill, allt jag bara orkar och hinner.

Alltid vill jag älska honom, Hans kärlek är enorm och sann.
Tänk att jag får älska honom! Ja HAN mitt sanna hjärta vann.

Alltid stavas ju ALLTID och det finns ingen klocka som tickar för fort.
Alltid är alltid och HAN vet allt som hänt i mitt liv och fel och rätt jag gjort.

Alltid är för alltid, för kärleken tar ALDRIG SLUT. Han är evig och han har EVIGT LIV att GE.


Dikt och bild ©Maria








Fri vers (Fri form) av MariaEvighet
Läst 139 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2022-03-11 20:11



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

MariaEvighet
MariaEvighet