Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Som stjärnorna







Rösten bakom väggen.
Ögonen bakom väggen.
Människan bakom väggen.
Vi bär på en kropp
som bär på ett helt hus
av människor.
Du bär mig. Jag bär dig.
I min ensamhet,
i din ensamhet.
Som himlen bär
sina stjärnor.
Som stjärnorna
bär på sin längtan
att få brinna ut.




Övriga genrer (Drama/Dialog) av Lars Gullberg
Läst 130 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2023-02-17 09:24



Bookmark and Share


  Niliboy
Om du menar de kära medmänniskor Som bär, mig också Jesus!
2023-02-18

  kerstin skriver VIP
ja, som vi bär och älskar och längtar - mycket vackert
2023-02-18

  Katinka VIP
Så fint. Jag tänker på alla människor i ett bostadshus. Alla liv bakom väggarna. Hur alla ser upp mot sammma stjärnor och allas liv som tillslut brinner ut.
2023-02-18

  Sparvögat VIP
Vi bär alla på en längtan ~
i vårt inre landskap…
Vackra är orden!
2023-02-17

  Marita Ohlquist VIP
En fin text som förmedlar både styrka och skörhet.
2023-02-17

  Kajan VIP
Helt underbar text; den målar stora bilder av både vemod och hopp .
2023-02-17
  > Nästa text
< Föregående

Lars Gullberg