Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Om en känsla


Ofolk

folk rör sig och vi ser dom
pratar men vi lyssnar inte
en åskådare fångad på kamera
ingen visste att vi inte existerar




Fri vers av deathraay
Läst 82 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2022-03-12 09:02



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

deathraay
deathraay