Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Reflektion över tidigare perioder av depression.


(över)leva

Tänker tillbaka
på när det var mig en vana,
att uppleva livet i gråskala;
hoppas på att nästa dag slippa vakna.

Trodde att livet bara var så;
grått.
Övertygad om att
alla andra bara låtsades;
för hur kunde de vara så glada
över att leva?

Kunde inte se
vad som var så bra;
jag var matt.
Försökte bara överleva,
utan att ens veta
för vad.

Nu kan jag se utanför
min mörka illusion.
Även om den,
delvis,
lever kvar
lever jag.




Fri vers av ;respira VIP
Läst 268 gånger och applåderad av 14 personer
Publicerad 2022-03-12 22:51



Bookmark and Share


  Monica Lindgren
Berör!
2022-03-15

  Minkki VIP
Din text lever, har ett flöde som får mig att resa med
2022-03-15

    Sefarge VIP
Sparsmakat berörande
Orden känns äkta!
;)

2022-03-13

  S.A.I. Steve Lando
Stark och bra förtäljt!
2022-03-13
  > Nästa text
< Föregående

;respira
;respira VIP