Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Förändring

Vänta inte på förändring, var förändringen.




Prosa av Ulf Lundin VIP
Läst 69 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2022-03-12 16:39



Bookmark and Share


    Sefarge VIP
Jaa livsbejakande inställning!
Till det bättre vad det nu är?
;)
2022-03-12
  > Nästa text
< Föregående

Ulf Lundin
Ulf Lundin VIP