Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Hushållssysslor


hushållssysslor är
den värsta kvinnofällan

därför bör män
åläggas dem
























Fri vers (Fri form) av S.A.I. Steve Lando VIP
Läst 109 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2022-03-12 18:01



Bookmark and Share


  SatansSon VIP
tjejer är bäst på det. änglar fixar det utan vidare.
2022-03-13
  > Nästa text
< Föregående

S.A.I. Steve Lando
S.A.I. Steve Lando VIP