Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Rubrik



Jag hade ett ämne
till en dikt
Ett glädjeämne som gled
mig ur händerna; tonade bort
som en skogsrand i hjärndimman
Släpp kikaren
Träden har sina rötter




Fri vers (Fri form) av TvåTungor
Läst 127 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2022-03-13 11:11



Bookmark and Share


  Kungskobran VIP
Det gäller att ha pennan till hands.
2022-03-14
  > Nästa text
< Föregående

TvåTungor