Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Redo Igen

alla törnar du dragit ur
all dess tid det tagit
av lögner & svek

det var så sotigt
och oklart de
dagarna jag minns
bara smärtans
grepp

alla dessa tårar som fallit
all den energi som försvunnit




Fri vers (Modernistisk dikt) av Neal
Läst 94 gånger
Publicerad 2022-03-13 12:35



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Neal
Neal