Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Minnet vid älven

 


Jag vill resa bort till dig

där ute i skogen

med älven brusat intill.

 

Vila i din famn

känna din hand

vilande på mitt bröst.

 

De ljuvliga stunder från förr

kommer tillbaka 

där vid älven 

då vi älskade i vår vrå

av världen.

 

 




Fri vers (Fri form) av M M Mannheim VIP
Läst 126 gånger
Publicerad 2022-03-13 13:00



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

M M Mannheim
M M Mannheim VIP