Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Myndigheter i det 21 århundradet

Det finns inga beskedliga laster
igår synd eller heligt
idag patologiskt
logiklöst, oempatisk system
någon du aldrig har träffat
säger skärp dig
du förtjänar inget tillit
barockt att klaga när jag tillhör en elit
kanske jag inte skriver om mig själv
kanske mitt lyte inte är synligt
kanske ...
när de inte åtgärdar mina ärr
är jag sakletare i folkhemmets lämningar




Fri vers av A. Ostsee
Läst 140 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2022-03-13 13:58



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

A. Ostsee
A. Ostsee