Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ångesttankar

Det finns så många tankar att tänka
Så många vardagliga saker som vad jag ska äta sen.
Så många mindre vardagliga saker som vad meningen med mina val är.
Så varför måste jag tänka på dig? Varför måste jag hålla fast så vid tankarna som ger mig denna kvävande ångest. Som hindrar mig från att faktiskt gå vidare, och låta mitt hjärta bli fri?




Övriga genrer av Förgätmejej
Läst 92 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2022-03-13 15:21



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Förgätmejej
Förgätmejej