Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Rabarber

skala av

att lägga rabarber på

som sensommarsol

som händer innanför 

sensommarskjol

doppad i socker

smakar syrligt 

jag vill ha mer

 




Fri vers av skamfilad
Läst 153 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2022-03-18 21:14



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

skamfilad