Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

• Befrielse 2



Prydnad

Du ältade
om livets tivoli,
att alla åkte fritt
den stora karusellen.
Fast verkligheten vann.
Då hördes själva smällen,
hur repet till dig brast
och jag var fri
och kunde bli
en människa

*
Dikten uppläst


Logotype för Poeten Salvador
Mål & mening

LÄS -Poesi är tät-




Fri vers av Poeten Salvador VIP
Läst 129 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2023-03-29 08:12



Bookmark and Share


    Påfågel
älta
välta
tivoli
2023-03-29
  > Nästa text
< Föregående

Poeten Salvador
Poeten Salvador VIP