Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Trygghet och kärlek Mars 2022


Det blåser inte då



Köldslaget
precis överallt
där du inte är
speciellt i nacken
känner alltid frånvaron
konstant i väntan på
essensen av värmen
direkt till hjärteroten
andas ditt syre på mig
det blåser inte då
sällan så
i din hamn




Fri vers (Fri form) av filosofian
Läst 108 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2022-03-13 18:46



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

filosofian
filosofian