Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


eget foto


LIVET

så länge jag känner smärta,

så är jag fortfarande levande.

Så länge jag gör misstag, är

jag fortfarande människa.

Och så länge jag försöker, så

finns det fortfarande hopp

 

 

anits 13 mars 2022




Fri vers av anits VIP
Läst 214 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2022-03-13 23:25



Bookmark and Share


  Den skrivande tysta
Den tragikomiska sanningen...
2022-03-17

  Bibbi VIP
Amen!
2022-03-14

  Larz Gustafsson VIP
Jag tänker, alltså är jag.
2022-03-14

  Niliboy
I Moder Teresas anda!
2022-03-13
  > Nästa text
< Föregående

anits
anits VIP