Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

LIRKA


Jag sprang min sömn på
hundrameters djup och
minns inget motstånd

hur samlar jag mig för att möta
mitt medvetande
trots att jag är nuduschad
av måndagens bryska strålar

hur lirkar jag fram en blick
som säger mer än tusen hot

man säger att förändring kommer inifrån
jag säger förändring kommer ett sandkorn i taget

det räcker att jag andas så är det borta




Fri vers av Igot Tochange VIP
Läst 89 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2022-03-14 07:35



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Igot Tochange VIP