Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


solidaritet


Ställer du upp


När någon mår dåligt
ställer du upp
ger av din omsorg och vård

precis som du vill att andra gör
mot dig när dåligt du mår

Så som du vill bli behandlad själv
så ska du svara igen

Den Gyllene Regeln

i bok med pärm
som funnits i tvåtusen år




Bunden vers (Annat versmått) av stormengudrun VIP
Läst 127 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2022-03-14 09:15



Bookmark and Share


  Marita Ohlquist VIP
Bra text om medmänsklighet.

Jag hjälper gärna till
inte för att jag måste
utan för att jag vill.
2022-03-14
  > Nästa text
< Föregående

stormengudrun
stormengudrun VIP