Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Pennans trollspö


Handskrift

Skrivandets ögonblick,
när tankar materialiseras
på papperet,
är bortom beskrivning,
ändå möjligt att beskriva.

Nuet finns exakt
när pennan möter den ljusa ytan
med de tunna blå linjerna.




Fri vers av Algotezza VIP
Läst 165 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2022-03-14 09:51



Bookmark and Share


  Monica Lindgren
Ja, tycker om det här!
2022-03-15

  Minkki VIP
och trycket idealiskt med bildens fina penselgrepp, en härlig illustration av ögonblicket i texten
2022-03-15

  Larz Gustafsson VIP
Ja!
Underbart!
2022-03-14

  lodjuret/seglare VIP
Vilken fin bild, men även om pennan är mäktigare än svärdet, gäller det bara stålpennor?
2022-03-14
  > Nästa text
< Föregående

Algotezza
Algotezza VIP