Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Trötta händer

 

Trötta händer

Trötta fötter

 

Trötta drömmar

Trötta minne

 

Trötta tankar

Trötta ord

 

En efter en efter en

Tar över min själ

 

Och gör det till trött

Till osynligt

 

Minnesförlust!




Fri vers av Naji Yaaqoub VIP
Läst 257 gånger
Publicerad 2022-03-14 10:15



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Naji Yaaqoub VIP