Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Av alla manus som skickas till förlagen är det färre än två per 1 000 som blir utgivna. Vankiva sägs ligga utanför Hässleholm i Skåne.


Svårlästa ord & delade meningar - limerick

 

Försäkringskassehandläggarn i Vankiva
som författaredrömmar hade fick avliva
sitt manus, på grund av
dyslektiska språkkrav
Hon fick fortsätta knega och sjukskriva

 




Bunden vers (Limerick) av Daniel_78 VIP
Läst 224 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2022-03-14 15:02



Bookmark and Share


  Anya VIP
Glömde säga....kul limerick.
2022-03-29

  Anya VIP
Jaa författardrömmarna får man nog avliva.....tur att Poeter.se finns.
2022-03-29

  Gunwale VIP
Haha, och dålig rytm blir ju ett plus här!
2022-03-14

  lodjuret/seglare VIP
Har inte läst själva texten än men kommer så att göra. Ingressen är högst upplysande. På ett hyfsat stort förlag hade de att berätta om just diktsamlingar, att de fick in ungefär 40 i månaden och gav ut 4 om året. Och detta var alltså redan 'på den tiden'... Tilläggas kan väl att numera (efter 1922 ungefär) får envar skrivare ofta nog hjälp och tips med att redigera materialet för att det skall vara värt att giva ut. Är skrivaren halsstarrig nog att inte vilja 'skriva om' sitt med viss möda hopfogade alster, återstår ju tidskrifter av skilda slag, egen tryckning eller 'byrålådan', vilket inte heller sägs ha varit 'det sämsta'. Bestyckade byråer brinner bra på Valborgsmässoaftonen.
2022-03-14
  > Nästa text
< Föregående

Daniel_78
Daniel_78 VIP