Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Min väg?

Jag skapar min väg
mina mål i livet,
min väg
mitt mål
en hinderbana
över Era vägar
Era mål
där min väg
mitt mål
skyms av Era
vägar
Era mål

ibland

Där våra vägar
våra mål
möts och passeras
slits våra vägar
våra mål
isär
och flykten
till andras vägar
andras mål
tvingas på mig

Ibland

Där våra vägar
våra mål
möts och passeras
vävs våra vägar
samman
våra mål
blir ett
och resan
ett sällskap

Ibland

och även däremellan

i våra skapade vägar
våra mål
så går vi i andras
vägar
andras mål
en kort stund
kanske längre
där våra fotsteg
kysser den andres
fotsteg
där blod gjuts
och vägen blir
en sorg

Alltid

Så berör vi
varandras skapade
vägar
mål
och vi
är varandra
i vår väg
som vi skapar
på ont och gott.




Fri vers (Fri form) av Peter Vahlersvik
Läst 77 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2022-03-14 19:46



Bookmark and Share


  Den skrivande tysta
Fint! Tänkvärt.
2022-03-14
  > Nästa text
< Föregående

Peter Vahlersvik
Peter Vahlersvik