Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Längtan i mörker

 

Det var dags att skriva nu. Bakom 

livet döden framför dörrens springa 

något så skört och sårbart som ett 

litet spräckligt fågelägg. Vem kan skriva 

i dessa dagar som om poesin dör under 

skräckens tidevarv. Hon sopade upp 

resterna av rädslan och märkte att hennes 

kön bultade av en aning. 

Vårens grenar syntes genom hjärnans lins och 

bilderna delade sig mellan civilbefolkningar 

i de av kriget drabbade områdena och den 

overkliga verklighet hon då kallade livet. 




Bunden vers av smultronbergen VIP
Läst 78 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2022-03-15 00:38



Bookmark and Share


  Gunnar Hilén VIP
Den här kombinationen av verkligheter har jag längtat efter. Klart att just du fixade det med nål och tråd.
2022-03-16
  > Nästa text
< Föregående

smultronbergen
smultronbergen VIP