Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Kröningen av Kärleken

i en stund mellan
ord och handling
kan vi tro
på förvandling
ett hopp om
att det förlorade
ska komma hem
resa sig över
smärtan, sorgen
oavsett storleken
i detta land
det sannas
det skönas
vittnar vi
kärleken krönas




Skapa | Skriva av JonathanS
Läst 128 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2022-03-15 07:48



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

JonathanS