Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
LÅTTEXT


Våren är här

Hej!
Det spritter i både ande och kött
Man skålar i både vitt och rött
Vem är väl trött? Vem är väl trött?
Våren är här
Med ny atmosfär
Saven rinner till
Och väcker slumrande begär

Snö och kyla är ett minne blott
Glömt är allt ruggigt, blött och grått
Träd och buskar skjuter nya skott
Våren är här
Med ny atmosfär
Saven rinner till
Och väcker slumrande begär

Ljumma vindar smeker, leker i mitt hår
Ljumma vindar smeker. Härligt det är vår

Höj glasen gossar, våren är här

Fåglar kvittrar från varje gren
Jag dansar fram på ystra ben
Det bubblar och sjuder i artär och ven
I solens sken. I solens sken
Våren är här
Med ny atmosfär
Saven rinner till
Och väcker slumrande begär
Skål!




Fri vers av R Peiper VIP
Läst 118 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2022-03-20 10:53



Bookmark and Share


    Lena Söderkvist VIP
Positivt, sprudlande, vill gärna sjunga med.
2022-03-20
  > Nästa text
< Föregående

R Peiper VIP