Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

och ändå tror jag alla är öar

 

i ömsomma svall

når vågor min strand

 

rytm som häver sig över

får mig att lyssna

föder tiden

skapar avstånd

anande livsstänk

danser i sanden långt borta

 

spirar så längtan

 

ständigbarn

växt mot Din himmel

 




Fri vers av Per Rydberg
Läst 136 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2022-03-15 11:40



Bookmark and Share


  lodjuret/seglare VIP
En del sånger eller texter utan melodi kan så bära tröst, kanske för att nu är vår och inte höst. Men vinter är det ännu och sommaren är så långt borta att inte ens strimman... i den tidiga timman.
2022-03-16

    Lena Staaf VIP
Vacker dikt med vågsvallens rytm.
2022-03-15
  > Nästa text
< Föregående

Per Rydberg
Per Rydberg