Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

april

Staden blossar upp i rött när du bryter den försegling som hållit den på plats i decennier.

Belysning ställs på plats i fönstren, gamla foton plockas fram från dammiga lådor. Man sätter sig vid bordet och tar upp samtal som aldrig blev. En kontrollerad diskussion om förändringen, om beröringen.

Talesmannen i fråga lutar sig över bordet, han är vältalig. Han blottar en tandrad och rummet blir tyst. Alla vet att han redan har fångat dem, döden gick ur trend sekunden han klev in genom dörren. Förändringen står redan lysande röd vid tröskeln.




Skapa | Skriva av matildalodjuret
Läst 576 gånger och applåderad av 16 personer
Utvald text
Publicerad 2022-03-15 15:23



Bookmark and Share


    season
Underbar! Man blir direkt tagen in i handlingen :)
2022-05-14

    Sefarge VIP
Mästerligt berörande
skriven Dikt! Ej heller
mer eller mindre!
;)

2022-04-06

  blekhet VIP
Fantastisk! Älskar avslutningen.
2022-03-29

  Göran P Rödholm
En komprimerad juvel till dikt. Lyster och färg.
2022-03-28
  > Nästa text
< Föregående

matildalodjuret
matildalodjuret