Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Nu räknas


Gör vad du vill.

Lev för stunden.

Du kommer ändå dö snart.




Fri vers av Angel_of_Death
Läst 459 gånger
Publicerad 2006-08-02 01:27



Bookmark and Share


  Raven X
så vakert
2006-12-17
  > Nästa text
< Föregående

Angel_of_Death
Angel_of_Death