Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Kukar


du vill ha flera kukar
du vill ha större kukar
du vill ha uthålligare kukar
du vill ha olika kukar























Fri vers (Fri form) av S.A.I. Steve Lando VIP
Läst 189 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2022-03-15 16:51



Bookmark and Share


  Jan Linderoth
Det finns alldeles för många kukar i världen.
Men inte många som kan och vill se dem på så jäkla nära håll som du., utan att vara gay.
Steve, du är på min sida om kuken. På den tveksamma, långsamma men ibland fan så tacksamt härligt styvt lekande.
Ser inte din dikt som ett problem om potens.
Kanske om tvärtom. Tack Steve och ledsen för din förlust.
2022-03-16

  lodjuret/seglare VIP
'Då den är liten,
är den långt ifrån fliten' som jag rimmade för min läkare en gång i tiden när hon sökte koncentrera sig på att skriva ut recept...
2022-03-16

  siv birgitta.a. VIP
tror du inte det måste vara rät man .det du skriver om det måste finnas värme kärlek samma tanke annars fungerar det inte tror inte bara det är mannens fel.
värme kärlek at tro på varan. varför tänker mannen bara på sin stake .
du kanske inte har hittat rätt kvinna ännu tänk jag har 5 vuxna söner.
dina ord är inte vackra jag kallar dom-
för familjens lycka
2022-03-16
  > Nästa text
< Föregående

S.A.I. Steve Lando
S.A.I. Steve Lando VIP