Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Myrstack

Jag undrar
hur lång tid det tar
innan naturen sväljer mig
om jag lägger mig
rakt i en myrstack
bland barr och löv
och låter regnet vattna
hela mig
hela skogen
jag undrar
om myrorna kryper in i mig
genom öronen, näsan, munnen
vad dem hittar därinne
om de börjar bygga bo
om de skvallrar
till andra djur i skogen
att det ligger ett kadaver
att det är festligheter i helgen
att det finns nya hem att bygga
att det finns mat för hela veckan
jag undrar
vem som äter mig
och tar den sista biten
jag undrar
om det till våren
växer liljekonvaljer
ur mitt liv
jag undrar
om de sparar benen
och tillverkar
ett paraply




Fri vers (Fri form) av minblekakind VIP
Läst 120 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2022-03-15 19:56



Bookmark and Share


  SatansSon
Läskig fantasi. Läste på 60talet en Mickey Spillane-roman om hur skurkarna smetade honung i en bakbunden Mike Hammers ögon. De lämnade honom surrad stående i en myrstack Han kom loss och överlevde
2022-03-15
  > Nästa text
< Föregående

minblekakind
minblekakind VIP